Szerelmi Kalandtúra indul! 15-95 éves korig

Időpont
2015. 2. 9.–2015. 3. 23.
00.00

Helyszín
A feladatok helyszínén

Kategóriák


A kalandtúrát február 9. és március 23. között lehet teljesíteni. A jelentkezés után a párok e-mailben tájékoztató levelet kapnak a kalandtúra feladatairól, helyszíneiről és időpontjairól. >Jelentkezés<

A kapcsolatépítő feladatok között szép számmal akad szabadon választott időponban teljesíthető is. A feladatok elvégzését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

A Házasság hete legtöbb programja is pontot ér! Pontszerző helyek pl.: Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Bozsó Gyűjtemény, Aranyhomok Hotel, Családi Kiss Cukrászat, Alibi kávézó&toast bár,…
Az útlevél átvehető a Parázs Központban /Lestár tér 2., a Városházával szemben, a Korda Könyvkereskedés mellettt/, és a kalandtúra egyéb helyszínein.

Március 23-án 18 órakor élménybeszámoló estet tartunk, ahol az útlevéllel érkező és legalább 7 feladatot teljesítő párok között kisorsoljuk az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépőjét, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, majd a fődíjat: Család- vagy párfotózás 25.000 Ft értékben, a SZÉPNEKED Photography-tól.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük