Szerelmes Kalandtúra Szekszárd – döntő

Időpont
2015. 2. 14.
16.00

Helyszín
Piac Téri Ifjúsági Tér

Kategóriák


A Tolna megyei Család- Esélyteremtési és Önkéntes Ház valamint a Pécsi Egyházmegye családreferatúrája 2015. 01.16-án házaspárok részére egy párkapcsolatépítő játékot indított Szerelmes Kalandtúra néven, avval a céllal, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a házasság értékeire és fontosságára.

A házaspárok regisztráció után 3 olyan otthon végezhető feladatot kaptak, amik által a hétköznapokban megélhetik a romantikát, a szerelmet és az egymásra figyelést. Február közepéig kell ezeket teljesíteniük. (Részletek az Erős család=Erős nemzet facebook oldalon).

A verseny döntője Szekszárdon lesz, Valentin Napkor, 2015. február 14-én 16 órától a Piac Téri Ifjúsági Térben, ahol a pároknak még 4 feladatot kell teljesíteniük ahhoz, hogy a Hétpróbás Házaspár címet elnyerhessék. A vetélkedőt 5 fős társadalmi zsűri értékeli.

A programra a belépés díjtalan.

A fődíj egy belföldi 3 napos wellness hétvége, a Pécsi Egyházmegye jóvoltából. További díjak: 3 napos falusi szálláslehetőségek, egész napos családi lovaglás, gyertyafényes vacsorák, tárgyjutalmak.

A házaspárok közül 8-an Szekszárdról, 4-en Dunaföldvárról, 3-an Paksról, 3-an Decsről, 1-1 pár Szakályból, Cikóról, Bonyhádról, Harcról, Pécsről és Budapestről vesznek részt a játékban.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük