Szerelmes Kalandtúra Kaposváron

Szerelmes Kalandtúra Kaposváron
Időpont
2014. 1. 25.–2014. 2. 21.
Egész napos

Helyszín
Kaposvár

Kategóriák


Szerelmes Kalandtúra Kaposváron

Páratlan kezdeményezésre kerül sor februárban Kaposváron. Katolikus és evangélikus közösségek közös szervezésében Szerelmes Kalandtúra indul január 25. – február 21. között. Az ötletet a hagyományosnak tekinthető Házasság hete program adja, amely keretében a pároknak lehetőségük van arra, hogy egymásra hangolódjanak a szürke hétköznapokban is illetve felfigyeljenek a párkapcsolati élet fontosságára.

A kiírt időszakban a pároknak lehetőségük van arra, hogy különböző „próbákat” teljesítsenek, amiket egyénileg ütemezhetnek. A „próbák” közül: közös főzés, ajándékozás egymásnak (kedves üzenet, egy kis apróság), egy kedves helynek a meglátogatása (lehet az első randevú helye, vagy amihez valamilyen emlék köthető), illetve szponzorokat is sikerült találni, többek között virágárust, kávézót, utóbbinál lehetőség lesz kedvezményes fogyasztásra. A párok maguk döntik el, hogy mikor teljesítik a feladatokat, a lényeg, hogy együtt legyenek és közös élményeket szerezzenek.

A jelentkezési határidő február 2-a. Addig email-ben vagy telefonon, vagy személyesen is lehet jelentkezni. Ezután a párok egy levelet fognak kapni, amiben minden fontos részlet le lesz írva illetve kapnak egy menetlevelet is, amire feljegyezhetik az élményeiket. Egy közös élménybeszámolóval és nyereménysorsolással – két személyes gyertyafényes vacsora a fődíj – zárjuk a programot március 1-én a kaposvári evangélikus gyülekezeti teremben.

Bár ilyen programra még nem igazán volt példa, reméljük, hogy hagyományteremtő alkalom lesz Kaposváron és több pár dönt amellett, hogy milyen jó újra és újra közös élményeket szerezni!

Az esemény plakátja  itt tekinthető meg!

 

Köszönettel: Pongráczné Győri Boglárka kaposvári evangélikus lelkész

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük