A SZERELEM HULLÁMVASÚTJÁN – KRÍZISEK ÉS KATARZISOK

Időpont
2022. 2. 26.
16.30

Helyszín
PostArt Kulturális Színtér

Kategóriák


Irodalmi est
A házasság lélegzetelállító hullámvasútjára ülhetünk fel ezen az irodalmi esten. Magunkra ismerve nevethetünk és könnyezhetünk mindazokon a szerelmi élményeken, amelyeket költőink versbe szedtek. Ezek a gondolatok nem émelyítőek, mint a rózsaszínű vattacukor, nem emészthetetlen, kacskaringós körmondatok egyvelege, hanem rólunk szólnak, egyszerűen, őszintén.
Bár az életben az az állandó, hogy semmi sem állandó, a házasság útja mégsem egészen kiszámíthatatlan. Az új élethelyzetek, kihívások az élet természetes velejárói, fejlődésünk próbakövei, amelyekhez ha egymás játszótársaiként és bajtársaiként igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni, új egyensúlyt teremteni, akkor végül elmondhatjuk: bár küzdelmes volt, de megérte!
Előadják: ENDRŐDI ÁGNES színész, előadóművész, zenepedagógus
ENDRÉDY GÁBOR színész, legtöbbször a Centrál Színházban játszik. Férj és háromgyerekes apuka, így a mai szerepére immáron hetedik éve készül.
Lackfi János, Izsó Zita, Szabó T. Anna, Dragomán György, Varró Dániel, Csukás István és sok más, főként kortárs szerző műveiből az irodalmi estet összeállította: KARIKÓ ÉVA
Időtartam: kb. 60 perc
A belépés ingyenes, az előadás költségeihez a hozzájárulását köszönjük 🙂

Budaörs_Irodalmi