Kövesd a szív útját! Kódfejtés a szív ösvényén

Időpont
2021. 2. 12.–2021. 2. 26.
Egész napos

Helyszín
Farkaserdő

Kategóriák


A Káposztási Családok Egyesülete 7. éve szervez Házasság hete programot. Nagyon fontosnak tartjuk a párkapcsolat ápolását, ezért örömmel szervezzük évről évre a házaspároknak, jegyespároknak, szerelmespároknak ezt az alkalmat.
Programunkra regisztrálni kell a hazassaghete@kaposztasicsaladok.hu címen.
Ennek a programnak 1000 Ft/pár támogatási költsége van, amit a Káposztási Családok Egyesülete számlaszámára kérünk elküldeni: MagNet Bank SZÁMLASZÁM 16200113-00163509-00000000 Közlemény: HH Támogatás
Aki regisztrált az e-mail címen és befizette támogatásként az 1000 Ft-ot, küldjük a térképet, kódoló kulcsot és minden fontos információt febr. 10-től.
Játékunk február 12-26. között tetszőleges időpontban elvégezhető a Farkaserdőben egy közös séta keretében és akár aznap, akár egy külön alkalommal február 12-26. között a játékunkban megfejtett kód- mint jelszó bemondásával igénybe vehető a Melange kávézóban a házasság heti kedvezmény.
Részt vehetnek: Házaspárok, jegyespárok, szerelmes párok.
Programunk olyan, hogy távolabbi kerületekből is lehet csatlakozni, klassz kimozdulási lehetőség.  A Farkaserdő nagyon jó terep, nagy esőzés után sincs sár, nincs nagy szintkülönbség, így idősebb pároknak is nagyon jó séta terep. A 2021-es évben egy erdei sétát kínálunk nektek, melyen idézeteket, üzeneteket rejtettünk el, amiből közösen kell kódot fejteni.
A megfejtett kóddal is további lehetőség nyílik. A Melange Kávézó http://www.melangecafe.hu/ Budapest, 1048 Homoktövis utca 106-ban a kódot bemondó Házasság hete kalandunkban résztvevő pároknak egyet fizet kettőt kap kedvezményt biztosít a forró elvivős italokra: kávék, teák, forró csokik, forralt bor, puncs
Arra is készülünk szervezők és az együttműködő Melange kávézó, hogy lesz olyan család, ahol a gyerekek is elkísérik a szülőket, mert nem tudják megoldani a felügyeletet. Ez egy olyan program, ahol a gyerekeknek is élmény lehet az üzenetek keresése (mint egy kincskeresés) és a Melange kávézóhoz is lehet menni gyerekekkel. Kettőnél több gyereknél a gyerekekre is vonatkozik majd kedvezmény.

Sok szeretettel várunk Benneteket!
Káposztási Családok Egyesülete szervezők, Smohay Ferenc és Smohayné Simon Gyöngyvér

www.kaposztasicsaladok.hu

Farkaserdő