Iskolai konfliktusok és a mediáció

Időpont
2018. 2. 15.
18.00

Helyszín
Cosmic Latte Szaloniroda

Kategóriák


2018-ban is folytatódnak a nagy sikerű KEMI est rendezvények!

A 2017-es év záró rendezvényén a fiatal generáció tagjai osztották meg tapasztalataikat a résztvevőkkel a konfliktusaikról és azok megoldási lehetőségeiről. A KEMI elnöksége az est sikerét követően úgy döntött, hogy a 2018-as esztendőben kiemelten foglalkozunk az iskolai mediációval, konfliktusokkal, mivel kiemelten fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink kiegyensúlyozottan, a konfliktusaikat megfelelően kezelve és boldogan járjanak iskolába és sajátítsák el azokat a kompetenciákat, amelyek lehetővé teszik,hogy felnőtt korukban tudják kezelni és megoldani a konfliktusaikat.

A 2018. február 15-i KEMI esten vendégünk, Aáry-Tamás Lajos segítségével tovább folytatjuk az iskolai konfliktusok, az iskolai mediáció témakörét és az oktatási jogok biztosával arról beszélgetünk, hogy milyen lehetőségek vannak az iskoai konfliktusok hatékony kezelésére, milyen típusú iskolai konfliktusok merülhetnek fel és az oktatási jogok biztosa mit ajánl a szakemberek, elsősorban a mediátorok részére azzal kapcsolatban, hogy a mediáció módszerét minél több oktatási intézmény ismerje és alkalmazza.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, az esemény nyilvános! A részvétel minden résztvevő részére regisztrációhoz kötött. KEMI tagok részére a részvétel ingyenes, míg nem KEMI tagok részére 3500 forint.

Meghívott vendég:  Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa
Moderátor: Magyar Erika mediátor, KEMI alelnök

Regisztráció: https://www.kemi.hu/esemenyek/kemi-estek/iskolai-konfliktusok-es-a-mediacio.html

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük