II. Velencei Esküvőkorzó

Időpont
2020. 2. 8.
12.00

Helyszín
Velence Korzó

Kategóriák


Velencei Esküvőkorzó másodszor is, sztárokkal!
A tavalyi sikeres nyitórendezvényt követően 2020. február 8-án, immár második alkalommal várja a jegyespárokat és az érdeklődőket a Velencei Esküvőkorzó. A romantikus Velencei-tó partján található Velence Korzón megrendezendő esküvői kiállítás idén is széles kiállítói választékot és színes színpadi programokat kínál, hogy a résztvevők hasznos tanácsokat, tippeket, és segítséget kapjanak a Nagy Nap megszervezésére, lebonyolítására, valamint a házasság mindennapjaira.
A délután folyamán Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető által betekintést nyerhetnek a résztvevők az összetartozás szimbólumának a polgári szertartásokon alkalmazható lehetőségeibe. Az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek ezek az egyedi, különleges ceremóniák, így hallhatunk a kávé-, fröccs-, vagy a klasszikus gyertyaceremónia kialakulásáról, személyre szabható lehetőségeiről, valamint számos divatos szertartási szimbólumról.
A bemutatót követően a Házasság hetéhez kapcsolódó beszélgetés alkalmával a Drága örökösök című napi filmsorozat sztárja, Varga Balázs színész, ceremóniamester és felesége mesél megismerkedésükről, a tavaly augusztusban tartott esküvőjük szervezésének körülményeiről, a Nagy Nap megéléséről, valamint arról, hogy milyen volt örök hűséget fogadni ceremóniamesterként.
Az esemény következő részeként az első kiállítás népszerű programja folytatódik, a II. Magyar Menyasszonyképzőn esküvői szolgáltatók beszélnek, az esküvő szervezésének, lebonyolításának nehézségeiről, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket a nehézségek elkerülésének lehetőségeiről, hogy a Nagy Nap felhőtlen és megélhető legyen.

Egy esküvői kiállításon sem hiányozhatnak az érzelmek, ezért a programsorozat folyatásaként az esküvőkön az igenek kimondása alkalmával a leggyakrabban elhangzó dalok előadóját, Csézyt hallgathatják a vendégek, hogy így hangolódjanak a közelgő Valentin-napra, valamint a Nagy Nap harmónikus megszervezésére.

Csézy műsorát követően esküvői ruha bemutató lesz a színpadon, ahol nem csak a menyasszonyokra, hanem az örömanyákra és a férfi résztvevőkre is gondolnak a szalonok, így a rendezvényre érdemes, vőlegénnyel, örömszülővel, további kísérővel érkezni, hiszen mindenki kap ötletet az esküvői viseletre. Lesz még nyitótánc bemutató, különleges felhőtánccal, valamint egy menyasszonyi tortát is felszelünk és kiosztunk a megjelentek között, és még további meglepetés is várja a Velencére érkezőket.

Természetesen a speciális, egyedi szolgáltatói kedvezmények mellett az értékes nyeremények sem hiányoznak a programból. A nap során a információs pultnál regisztráló, valamint egy különleges vendégkönyvben, egy ujjlenyomatfán számunkra emléket hagyó párok között az esemény zárását megelőzően nyereményeket sorsolunk ki, így a sok hasznos információ, remek ajánlat, megkötött szerződés mellett további ajándékokkal is távozhatnak.

Az esküvőkorzóra a belépés díjtalan, melynek programjai szombaton 12 órakor kezdődnek és egészen 20 óráig várják a házasulandókat.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük