Házasság hete Nagybányán

Időpont
2020. 2. 9.–2020. 2. 16.
Egész napos

Helyszín
Nagybánya

Kategóriák


Február 9. és 16. között megrendezésre kerül városunkban is az egész világon elterjedt Házasság Hete rendezvénysorozat, Csapatjáték szerelemmel jelmondattal. A párkapcsolat elmélyítése és a családok megerősítése a cél. Több olyan program van, amelyre nemcsak házaspárokat várunk, hanem minden érdeklődőt.

Vasárnap, február 9-én, a 11.30 órától kezdődő szentmisén ünnepélyes megnyitó.
Hétfőn, február 10-én, 18 órától a Városi Színházban zongoraestet tart a Kossuth-, Liszt- és Cziffra-díjas zongoraművész, Hegedűs Endre és felesége, Katica Budapestről. Mivel mindketten zongoraművészek, ezért együtt négykezes művet is előadnak. Az előadás keretében tanúságtételre is sor kerül. A belépő ára 20 lej.
Kedden, február 11-én, 19 órától szentségimádás a Szentháromság-templomban, melyet a családokért ajánlunk fel.
Szerdán, február 12-én, 18 órától a Szent József templomban a kilenced keretében Krisztus békéje töltse be szíveteket, hiszen erre kaptatok meghívást az egy test közösségében címmel tart katekézist Ft. Szmutku Róbert.
Csütörtökön, február 13-án, 18 órától dr. Frigy Szabolcs iskolai tanácsadó, egyetemi tanár tart előadást A fiatalok vallásos nevelése a fogyasztói társadalomban címmel a Philia rendezvényteremben.
Pénteken, február 14-én, 19 órától élő zenés vacsora házaspároknak a Philiában, amelyre a Szentháromság-plébánián lehet jelentkezni.
Szombaton, február 15-én, 17 órától Dánics Izabella budapesti családterapeuta, mentálhigiénés szakember tart előadást Konfliktushelyzetek kezelése a családban címmel a veresvízi plébánia Don Bosco termében, majd 19 órától házaspároknak szóló kvíz-est ugyanott.
Vasárnap, február 16-án, a 11.30 órától kezdődő szentmisében a házaspárok számára a házassági eskü megújítására kerül sor a Szentháromság-templomban, 10 órától a Krisztus Király templomban és 11 órától a Szent József templomban.