ELÉG VAGYOK, JÓ VAGYOK Önmagam, nőként, címkék, álarcok és sorskönyv nélkül!

Időpont
2021. 2. 13.
20.00

Helyszín
Online előadás

Kategóriák


Te hiszel a sorsban? NEM? Pedig biztos vagyok benne, hogy neked is van sorskönyved.

Derítsd ki előadásom és egy személyiség teszt segítségével, hogy gyerekkorodban megírt sorskönyved fogságában élsz-e?
Varga Szilvia Edit vagyok, mediátor, coach, empatikus kommunikáció szakértő.

Ügyfeleimnél tapasztalom, hogy a sorskönyvi előírások és parancsok egy életen át visszatarthatnak attól, hogy igazán önmagad legyél. Segítenek, hogy egyik napról a másikra (túl)élj, de az igazi boldog, békés, szeretetteli, bölcs énedet álarcként fedik el.

Címkék ezek, melyek megbélyegeznek és lekorlátoznak! Hátráltatják a boldogságodat, rombolják a megelégedettségedet magaddal, ezáltal a pároddal és családoddal szemben is!

Nőként gyakran meg kell élned azt, hogy valamilyennek kell lenned, nem lehetsz csak olyan, amilyen Te vagy, ahogyan Te önmagad vagy, a magad egyedi és megismételhetetlen módján.
Anyaként is sokszor vannak gondolatok, amiket nem mondhatsz ki csak azért, mert pl. olyan közösségben vagy, ahol ez nem megengedhető.
Gyerekként, kislányként már címkékkel kezdted az életed: lányosan kell öltözni, kedvesnek, szerénynek, szorgalmasnak kell lenni, segíteni kell anyunak, segíteni a kis testvérnek.
Ahogyan felnőttél, egyre jobban láttad, hogy Te mit szeretnél, de sokszor a körülmények, a szülők, a tanáraid, a nagyobb testvérek, a rokonok tereltek az általuk vélt jó irányba, eltérítve az elképzelésedtől, a saját utadról.
Majd feleségként is valamilyennek kellett lenned. Vonzónak, türelmesnek, háziasnak, gondoskodónak, megértőnek.
Anyaként pedig még több elvárás és címke „mondta meg”, mit kell tenned.
Hogyan lehetsz önmagad ebben a világban úgy, hogy ne kelljen folyton címkékkel bemutatkoznod, ne kelljen álarcot felvenned?

Ha nem elégszel meg a felületes, gyors megoldásokkal, hanem hajlandó vagy mélyre ásni, megkeresni a nehézségeid gyökerét, akkor képes leszel tiszta lappal újraírni az életed forgatókönyvét, megszabadulva a sorskönyvtől, a gátló parancsoktól.

Ne csak a következő heted, hónapod, éved legyen jó, hanem az egész életedet kormányozd olyan irányba, amilyenbe szeretnéd. Képes leszel megválni elvárásoktól, címkéktől, amiket nőként már gyerekkorodtól kezdve kaptál és kapsz a mai napig.
Végre valóban önmagad lehetsz. Elmondhatod, hogy:
… ELÉG VAGYOK, JÓ VAGYOK – önmagamként, nőként, címkék, álarcok nélkül!
Bekapcsolódás Google Meet-en keresztül, melyhez Google fiók szükséges.
A bekapcsolódáshoz a linket a résztvevők e-mailben kapják meg.
A személyiség tesztet az előadás előtti napokban e-mailben kapják meg a jelentkezők.
A részvétel és a teszt INGYENES, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni ezen a linken lehet: http://bit.ly/HHsors

Elég vagyok