Együtt Veszprémben

Időpont
2020. 2. 9.
16.00

Helyszín
Veszprém

Kategóriák


Az „EGYÜTT VESZPRÉMBEN” elnevezésű TOP-7.1.1-16-H-073-9-02 kódszámú, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának keretén belül pályázatot hirdet a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény „Én így támogatom szüleim, testvérem, gyermekem házasságát” címmel.
Kérjük írja meg nekünk, hogy mivel tudja segíteni szülei vagy gyermekei vagy testvére házasságát!
Minden pályázat jó, ami bemutatja, hogy az anyagi segítségen kívül milyen módon támogathatjuk szeretteink sikeres párkapcsolatát. Pályázhat bármely veszprémi lakos 12 éves kortól, amelynek minimum terjedelme 30 mondat. Testvérek közösen is adhatnak be pályaművet.
A pályázat benyújtási ideje a házasság hete: 2020. 02. 09.
Pályázat benyújtható postai úton és személyesen is: Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény, 8200 Veszprém, Mikszáth K. u. 13.
Elektronikusan: csaladsegitovprem@vnet.hu
A pályázatban feltétlenül tüntessék fel a saját nevüket, és az értesítési telefonszámot, email címet. A pályázatban nem kell feltüntetni a házaspár nevét, akiről írnak.
A pályázatról 3 tagú zsűri dönt.
Nyeremények: vacsora és színház meghívás annak a házaspárnak, akiről a pályázó írt. A nyeremények felhasználásának tervezett időpontját (pl. házassági évforduló) írja meg nekünk a pályázatban.
Eredményhirdetés helye és ideje: Petőfi Színház, 2020.02.15, 10.00 óra

Veszprém - HH