Aki mer, az nyer! Huszonéves szülők őszinte gondolatai házasságról, gyermekvállalásról

Időpont
2016. 2. 11.
18.00–20.00

Helyszín
Hadik Kávéház

Kategóriák


A „Házasság Hete” eseménysorozathoz kapcsolódva az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) beszélgetős estet szervez. Családbarát Munkacsoportunk vendégei olyan fiatal házaspárok lesznek, akik szerint igenis megéri huszonéves fejjel belevágni a családalapításba.
Bár gondolataikkal a mai világban, amikor egyre kitolódik a házasságkötések időpontja, igencsak formabontónak számítanak, büszkén vállalják, és mesélnek arról, hogyan teljesedett ki életük, mióta egybekeltek és szülővé váltak.
A fiatalok ma jellemzően félnek az elköteleződéstől, sokan tartanak attól, hogy a házasságkötés, gyermekvállalás mellett nem jut majd elég energiájuk a karrierépítésre. Egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy a huszas években az egzisztenciaépítésre kell koncentrálni, a média pedig rátesz jó pár lapáttal, hogy 30 alatt garantáltan ne is foglalkozzanak a családalapítás gondolatával.
Család vagy karrier? Karrier vagy család? Vendégeink saját történetükkel bizonyítják, hogy hittel, kitartással és persze ügyes szervezéssel jól lehet a kettőt együtt is csinálni!

A rendezvény helyszíne: Hadik Kávéház (galériája)- 1111 Bartók Béla út 36.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük