Family különszám

A Family magazin a kezdetek óta elkötelezett támogatója a házasság hetének, mert mélyen hiszünk abban, hogy a boldog családi élet alapja a jól működő, harmonikus házasság. Minden évben lapunk hasábjain mutatjuk be először a nagyközönség előtt a rendezvénysorozat adott évi házaspár „arcát”, és különszámmal vagy tematikus lapszámmal igyekszünk a párkapcsolati témák iránt érdeklődők segítségére lenni.

Sajnos a járvány továbbra is része az életünknek, emiatt a programok jó része idén is online fog megvalósulni. Tudjuk, hogy a Covid-járvány komoly kihívások elé állította a házasságokat, sokan egyedül maradtak a kérdéseikkel, kételyeikkel, ezért a tavalyi évhez hasonlóan idén is előbbre hoztuk lapunk megjelenését, hogy a házasság hete alatt már hozzá lehessen jutni. Ennek köszönhetően párkapcsolati témájú írásaink azok számára is elérhetővé válhatnak, akik valamilyen okból nem tudnak bekapcsolódni az eseményekbe, vagy akik a rendezvény után is szívesen építenék, ápolnák a házasságukat.

A 15., jubileumi házasság hetét egy különleges lapszámmal köszöntjük.

  • Exkluzív interjút olvashatnak az 5 szeretetnyelv koncepcióját megalkotó neves párterapeutával, Gary Chapmannel.
  • A korábbi házaspár „arcok” egy részét arról kérdeztük: ők mit tesznek annak érdekében, hogy ne hűljön ki a tűz a kapcsolatukból?
  • Süveges Gergő és Margit szintén a házasság hete nagykövetei voltak, ám most szerzőként szólalnak meg: Gergő arról ír, hogy mihez kezdhetünk a hozott – jó vagy rossz – apai mintáinkkal, felesége, Margit pedig a szétszórt, nehezen koncentráló gyerekekhez ad „használati utasítást”.
  • Mihalec Gábor elárulja, hogy miért olyan ártalmas a gyakran hallott „megszoksz vagy megszöksz” mondás.
  • Bemutatjuk a párterapeutaként dolgozó Guba házaspárt, akik kacskaringós úton jutottak el mai hivatásukig.
  • A barátságról készült összeállításunkban Tapolyai Emőke pszichológus ahhoz ad tanácsokat, hogy miként maradhatunk a barátainkkal egy frekvencián.

Biztatjuk a szervezőket, hogy a különféle – online vagy személyes jelenléttel zajló – programjaikon továbbra is ajánlják, használják a házasságok ápolásához is segítséget nyújtó kiadványunkat, amely hasznos segédanyagként szolgálhat a jegyesoktatásban, illetve a házaskörök alkalmain is.

(Bővebb információ a Family magazinról: www.family.hu.)

A magazin a kiadó webáruházában rendelhető meg: Family magazin 2022/1

Ha eseményeik, programjaik kapcsán szívesen adnának a kiadványból a résztvevőknek, online eseményeik érdeklődőinek, vagy akár gyülekezetük fiataljaink, házaspárjainak, akkor azt az alábbi oldalon rendelhetik meg.
Egy lapszám normál ára 995 Ft, de 20 db vagy a feletti csoportos rendelés esetén 399 Ft/db támogatott önköltségi áron kapják meg a magazint – így is segítve a házaspárokat, elköteleződés előtt állókat. Amennyiben kevesebb példányt szeretnének rendelni, akkor a www.harmat.hu felületen tehetik ezt meg, ahol 20% kedvezménnyel 796 Ft/db áron juthatnak hozzá a laphoz.

A magazin várható megjelenési időpontja 2022. február 5. A megrendelt magazinok szállítását legkorábban ettől az időponttól számított 3 munkanapon belül tudjuk garantáltan vállalni.


Kérem, hogy írja be a biztonsági kódot:
security code
Biztonsági kód (minden kisbetűvel):
Küldés