Family különszám

A Family magazin évek óta különszámmal is készül a Házasság hetére. Idén – mivel személyes részvétellel zajló nagy létszámú események nem rendezhetők meg – ebben a rendkívüli helyzetben egy „rendkívüli” kibővített magazinnal szeretnénk olvasóink, házaspárok, házasság előtt állók segítségére lenni.

Ezért előrehozott megjelenéssel a teljes Family lapszámot plusz húsz oldal erre a célra készült HÁZASSÁG melléklettel bővítettük ki, hogy azok számára is elérhetővé válhassanak a témában segítséget nyújtó szakértői tanácsok, élettörténetek, akik nem tudnak bekapcsolódni az eseményekbe. Ráadásul filmajánlót, sőt egy izgalmas játékot is kínálunk a párkapcsolati témák iránt érdeklődőknek.

A visszajelzések alapján a különféle programokon részt vevők az eddigi években is nagy örömmel fogadták a kezdeményezést, hiszen így a rendezvény végeztével a lapban olvasható cikkek segítségével tovább építhetik a kapcsolatukat.

Biztatjuk ezért a gyülekezeteket, szervezőket, hogy a gyülekezeti alkalmak, online zajló programok mellé továbbra is ajánlják, használják a házasságok ápolásához is segítséget nyújtó bővített kiadványt, amely hasznos segédanyagként szolgálhat a jegyesoktatásban, illetve a házaskörök alkalmain is.

Ízelítő a tartalomból:

  • Mindennap történhet csoda – bemutatjuk a házasság hete idei arcait, Pálúr Jánost és Kornéliát
  • Párterápia? Miért, válni akartok? – Mihalec Gábor írása
  • Tapolyai Emőke: A császárnak, ami a császáré – avagy az önfeláldozás művészete
  • Az élet írta: Törött házasság – újraaranyozva
  • Állítsunk emlékkövet! – játékos feladat pároknak
  • Gyerekszoba: A figyelemzavar arcai
  • Mélybenéző: Hogyan küzdjünk meg a lehúzó gondolatokkal?

(Bővebb információ a Family magazinról: www.family.hu.)

A magazin a kiadó webáruházában rendelhető meg: Family magazin 2021/1

Ha eseményeik, programjaik kapcsán szívesen adnának a kiadványból a résztvevőknek, online eseményeik érdeklődőinek, vagy akár gyülekezetük fiataljaink, házaspárjainak, akkor azt az alábbi oldalon rendelhetik meg.
Egy lapszám normál ára 995 Ft, de 20 db vagy a feletti csoportos rendelés esetén 399 Ft/db támogatott önköltségi áron kapják meg a magazint – így is segítve a házaspárokat, elköteleződés előtt állókat. Amennyiben kevesebb példányt szeretnének rendelni, akkor a www.harmat.hu felületen tehetik ezt meg, ahol 20% kedvezménnyel 796 Ft/db áron juthatnak hozzá a laphoz.

A magazin várható megjelenési időpontja 2021. február 1. A megrendelt magazinok szállítását legkorábban ettől az időponttól számított 3 munkanapon belül tudjuk garantáltan vállalni.


Kérem, hogy írja be a biztonsági kódot:
security code
Biztonsági kód (minden kisbetűvel):
Küldés