I. Velencei Esküvőkorzó & Jegyesek Bálja

Térkép nem érhető el
Időpont
2019. 2. 16.–2019. 2. 17.
16.00–03.00

Helyszín
Velence Korzó

Kategóriák


velence eskuvokorzoA csodálatos Velencei-tó partjára megálmodtunk egy rendezvényt, így 2019. február 16-án megrendezzük az I. Velencei Esküvőkorzó & Jegyesek Bálját. Egy olyan rendezvényt, ami a klasszikus esküvői kiállításon túlmutat. Az időpont választás sem véletlen. Egyrészt a közel eső Valentin-nap ad okot, másrészt a Házasság Hetének szombati napjára időzítettük, mert tematikus, informatív színpadi programokkal nem csak az esküvő témakörét járjuk körbe, hanem azon túlmutató, a sikeres házasságról, a családalapításról, gyermekvállalásról szóló beszélgetéseket kezdeményezünk. Tervezett vendégeink a témakörben többek között a Házasság Hete aktuális arcai, Pál Feri atya, Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor és coach, valamint Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, aki elfogadta a rendezvény fővédnökségéről szóló felkérésünket és a gyermekvállalás szépségéről, a családalapítás fontosságáról beszél majd.
A kerekasztalbeszélgetés résztvevője még Velence város polgármestere, Koszti András, aki maga is egy háromgyermekes családapa, és bemutatja, hogyan lehet valaki sikeres egy több gyermeket nevelő családfőként is.
Az eseményről itt informálódhatnak: www.eskuvokorzo.hu

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>