Szeretetkaland II.

Időpont
2015. 1. 11.–2015. 2. 14.
00.00

Helyszín
A feladatok helyszínén

Kategóriák


„…Hűség, drága kincsem, én őrizlek a szívemben!…”
(Sillye Jenő)

Mindenki szeretne szeretett ember, elfogadott ember, bátorított ember lenni, aki megtapasztalja a megbecsülést.
A házasság szeretetközösség, véd- és dacszövetség, olyan erők és örömök forrása, melyek segítenek úgy átlendülni a nehézségeken is, hogy attól erősebbnek, többnek, összetartozóbbnak érzi magát férfi és nő, akik egymásnak hűséget fogadtak.
Évről évre tanúsítjuk a házasság értékét, azt, hogy a házasság egy férfi és egy nő szeretetközössége.

2015. telén, a hideg időben, egy szívet és lelket melegítő „kirándulásra” hívunk minden vállalkozó házaspárt, a Szeretetkaland II. -re. Az út idén is a szerelem ösvényén vezet és – az elmúlt év tapasztalatai alapján – biztosak vagyunk abban, hogy akik végigjárják, gazdagodnak ezen az úton.

A jelentkezők ez évben is vidám vagy éppen romantikus feladatokat kapnak, könnyen és lakhelyükön megvalósíthatóakat (nem kell hozzá utazni).
E-mail-ben kapják meg a feladatokat, és annak igazolását is így kell beküldeni. Végül minden résztvevőt hívunk a záróeseményre – előreláthatólag – február 14-én, Szent Bálint ünnepén délutánra és estére.
Jelentkezni 2015. január 9-ig a
szeretetkaland@gmail.com
e-mail címen lehet. (Ez az a cím, amiről ezt a levelet kapjátok.) Név (a férj és a feleség neve is), a házasságkötés dátuma és település neve szerepeljen. Az első feladatok már január 11-én, vasárnap este várhatók!!!
Szeretettel kérem, hogy ne „válasz”-ként írjanak erre a címre, hanem másolják be a címzett rovatba! Így egyszerűbb kezelni a leveleket!!!

Jelentkezési lap a Szeretetkaland II. re
(Elküldendő 2015. január 9-ig a szeretetkaland@gmail.com címre.)

Férj neve:
Feleség neve:
Házasságkötés helye és dátuma (egyházi, polgári):
Cím:
e-mail cím:
telefon:

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük