Szerelmi 7próba

Térkép betöltése...
Időpont
2016. 1. 30.–2016. 3. 2.
Egész napos

Helyszín
Több helyszínen

Kategóriák


Szerelmi 7próba

  • Jelentkezési lap igényelhető e-mail-ben: szerelmi7proba@gmail.com
    ill. facebook oldalunkon: Szerelmi 7próba Budaörsön, ahova folyamatosan feltöltjük a részleteket, illetve telefonon: 20-276-1992.

    A regisztráció után útlevelet kaptok, melyben 7 kapcsolatépítő feladat szerepel.

A feladatok teljesítése egy útlevélben lesz követhető, amit nyomtassatok ki és vigyetek magatokkal, így vehetitek igénybe a 7próbás kedvezményeket (részletek a feladatoknál).

Ha végigjártátok a próbákat, a következőket tehetitek:
-          az útlevelet elteszitek emlékbe
-          ha szeretnétek részt venni az ajándéksorsoláson, akkor az útlevelet belépőnek hozzátok magatokkal a záróestre. Nem baj, ha nem sikerül minden próbát teljesíteni.

Tudjátok: gyermek nem akadály! Gyermekfelügyeletet a Jutalom Vagyok Óvoda biztosít a budaörsi Masnis Ház Gyermekcentrumban, egy alkalommal térítési díj nélkül nyitvatartási időben (munkanapokon 7-18-ig), vagy pedig a program záróvacsorájának ideje alatt.

A játék során természetesen bizalmasan kezeljük a személyes jellegű információkat, viszont hálásan köszönjük, ha a facebook oldalunkra feltöltitek képeiteket, a próbák során szerzett (másoknak is tanulságos) tapasztalataitokat stb.

Kívánunk nektek sok, mélyülő szeretetben együtt töltött évet,
a  Budaörsi Párkapocs házaspárjai nevében:
Bajor Péter és Bea,
Sallai Tamás és Karikó Éva

További információkért kattintson az alábbi hivatkozásra.
szerelmi7proba-tájékoztató

 

 

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>