Szerelmi 7próba Budaörsön

Térkép betöltése...
Időpont
2015. 2. 1.–2015. 2. 15.
00.00

Helyszín
A feladatok helyszínén

Kategóriák


Létezik örökké tartó szerelem, boldog házasság?
IGEN!

Magától nem megy,
tegyél érte!
Szerelmi 7próba 16-99 éves pároknak Budaörsön

A kapcsolatotok
• ha akadozik, lendítsd meg!
• ha elfáradt, frissítsd fel!
• ha ellaposodott, dobd fel!
• ha jól működik, lehet még jobb!
Törődj a legértékesebbel! Add a legértékesebbet, önmagadat és az idődet!

Az római katolikus egyházközség jegyesoktató csoportja által alapított Budaörsi Párkapocs szervezésében Szerelmi 7próba indul a Házasság hetéhez kapcsolódva színes kapcsolat(sz)építő feladatokkal! A játékos „verseny” célja, hogy a résztvevő párok elmélyítsék kapcsolataikat a közös programokon való részvétel során.

  • Ha úgy gondolod, hogy a Valentin nap csak egy üres ünnep, amit le kell tudni, akkor töltsd meg tartalommal!
  • Szívesen felfrissülnétek az uszoda wellness részlegében?
  • Izgalmas kihívás közösen főzni?
  • És mikor játszottatok együtt legutóbb?
  • Jól esne egy közös sütizés, kávézás vagy sörözés mellett beszélgetni arról, hogy mi az, ami megédesíti, örömtelibbé teszi a kapcsolatokat?
  • Egy értékes film megnézése, ami inspirációt adhat a mindennapokhoz?
  • Vagy felkeresni azt a helyet, amihez szép élmény köt?

Mindezeket most a Szerelmi 7próba keretében megtehetik február 1. és 15. között.
A gyerek nem akadály ! A gyermekfelügyeletet a Jutalom Vagyok Óvoda biztosítja a budaörsi Masnis Ház Gyermekcentrumban, egy alkalommal térítési díj nélkül nyitvatartási időben (munkanapokon 7-18-ig), vagy pedig a program záróvacsorájának ideje alatt.

Február 14-én, Valentin napon romantikus, gyertyafényes vacsorára várjuk azokat, akik legalább öt próbát „kiálltak”, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki, pl. családi vagy párfotózás, társasjáték, wellness alkalom, és egyéb meglepetések. A legrégebben és a legrövidebb idő óta együttlévő pár különdíjban részesül! Mind a 7 próbát teljesítők között egy hétvégét sorsolunk ki egy szép helyen kettesben. A különleges vacsorát követően szeretettel meghívunk mindenkit egyházközségünk farsangi báljára, ahol fergeteges táncmulatsággal folytatjuk Valentin napon az elkötelezett szerelem ünnepét. A vacsora önköltséges (de kedvezményt kapunk), a bálba a belépés ingyenes.

Február 15-én, vasárnap szeretettel várjuk a párokat a Római Katolikus Templomba, ahol ünnepélyes keretek között, felekezettől függetlenül, áldást kapnak, hogy kapcsolatuk a jövőben Isten segítségét kérve minél jobban kiteljesedjen, egyre mélyebb, boldogabb legyen.
A próba teljesítéséhez jelentős kedvezményeket biztosít több budaörsi szolgáltató (pl. cukrászda, virágüzlet, welness központ, játékbolt).

Jelentkezési határidő február 2.

Lepje meg párját! Jelentkezzen most!
Jelentkezési lap igényelhető e-mail-ben: szerelmi7proba@gmail.com
ill. facebook oldalunkon: Szerelmi 7próba Budaörsön, ahova folyamatosan feltöltjük a részleteket,
illetve telefonon: 20-276-1992.

Jelentkezéskor a párok tájékoztató levelet kapnak, amiben minden fontos részlet le van írva, és egy „útlevelet”, amelyet ki kell nyomtatniuk, ezzel igazolhatják a feladatok elvégzését.
A próba teljesítéséhez jelentős kedvezményeket biztosít több vállalkozó (pl. cukrászda, virágüzlet, welness központ – ezek szervezése folyamatban van, a továbbiakban tudunk pontos tájékoztatást adni).
Kívánunk örömteli 7próbázást!

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>