Szerelmes borok | Winetrek különkiadás

Térkép betöltése...
Időpont
2018. 2. 16.
19.00

Helyszín
Ferenczy Múzeumi Centrum

Kategóriák


SZERELMES BOROK – WineTREK
Borkóstoló képzeletbeli utazással egybekötve – újszerűen

Időpont: 2018. február 16. péntek | 19:00

Ár: 9000 Ft / pár
Maximális létszám: 40 fő (vagy 20 pár)
Korhatár: 18 év

Regisztráció itt:
https://goo.gl/forms/ppropnuNoZvQY02u1

- – - – - – - – - – - – - -

MIT CSINÁLUNK?

A WineTREK egy újszerű ismerkedés a borokkal, képzeletbeli utazások formájában. Röviden összefoglalva: olyan gasztronómiai élmény, amely az utazás, a tanulás és a kulisszák mögé való bepillantás hármasa, lazán. Ez alkalommal a Család éve programsorozathoz kapcsolódva a a borvilág szerelemmel kapcsolatos történeteivel ismerkedünk meg, egyaránt érintve az Ó- és az Újvilág borvidékeit is. Ahogy a szerelem sem mindig édes cukormáz, úgy ezen a kóstolón sem az édes borokon van a hangsúly.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

A program során 12 különféle, többségben külföldi bort kóstolunk, amelyek mellé 6 alkalommal különféle bisztró falatot szolgálunk fel. A borok mellé a vizet biztosítjuk.

KIK JÖHETNEK?

18 éven felüli személyek, ugyanis a programon alkoholt fogyasztunk.

JÓ, HA TUDOD!!!

A Szentendre Barátai Egyesületnek köszönhetően a párban érkezők egy személynek számítanak, azaz csak egy jegyet kell vásárolniuk. A program könnyed stílusú borkóstoló, hétköznapi öltözet javasolt.

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>