Megszentelő szerelem napja

Megszentelő szerelem napja
Térkép betöltése...
Időpont
2014. 2. 14.
16.00–19.00

Helyszín
Lehel téri templom

Kategóriák


2014. FEBRUÁR 14.
16:00-19:00
Lehel téri templom

A párkeresés, a szerelem, a jegyesség különös fontosságot kap a hivatásunk megtalálása területén.
Megalapozója és méltó előkészítője a boldog és hűséges házasságnak. Az érzelmi lángolás mellett növekedni kell az elkötelezett szeretetben és a másik megismerésében is. Az egy férfi és egy nő tiszta szerelme és méltó felkészülése a hűséges házasságra Isten szeretetéből fakad.
Az utóbbi időben Szent Bálint napjához kötődő ajándékozási szokás a szerelmesek között megerősíti azt a vágyat, hogy az egymást szeretők között a legnagyobb ajándék a személy maga. A legértékesebb, amit adhatunk: mi magunk vagyunk. Ebben a kölcsönös ajándékozási folyamatban Istenre tekintünk, Aki egyszülött Fiát adta nekünk és értünk.
A lehel téri rendezvény, amely a metró aluljáróból kiindulva a templomig vezető égő mécsesek ösvényéven mutat utat, lehetőséget ad a szép szerelem útját járni, erről beszélgetni. A templomból pedig imádsággal és áldással gazdagabban léphetnek ki az érdeklődő párok.

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>