Ernelláék Farkaséknál – Nyisd ki a szemed! filmklub

Térkép betöltése...
Időpont
2017. 2. 16.
19.30

Helyszín
P’Art Mozi

Kategóriák


Ernelláék Farkaséknál | Nyisd ki a szemed! filmklub | Vendég: Török-Illyés Orsolya és Hajdu Szabolcs
Mozijegy: 1000 Ft
A Nyisd ki a szemed! filmklub Házasság heti különkiadásának keretében az Ernelláék Farkaséknál című személyes hangvételű filmet tekinthetik meg az érdeklődők. A vetítést követően Hajdú Szabolcs rendezővel és főszereplőjével, Török-Illyés Orsolya színésznővel beszélgethetnek a résztvevők.
Az Ernelláék Farkaséknál a Karlovy Varyban elért siker után nem csak világszerte, de az itthoni mozitermekben, filmklubokban és lakásvetítéseken is rendkívülit produkált, rávilágítva, hogy saját élethelyzeteink sokszor jóval érdekesebbek lehetnek bármilyen fiktív akciónál.
Hajdu Szabolcs a filmről: „Megpróbálunk magunkról beszélni. A vágyainkról, a kételyeinkről, a szorongásainkról. A hétköznapjainkról, a családról, a gyerekekről, a szüleinkről. Talán ha magunkról beszélünk, sok mindenki másról is beszélünk. Nem vagyunk különlegesek. A problémáink hasonlóak. A dolgok itt vannak körülöttünk, csak meg kell ragadni őket, és elmesélni valahogy.”

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>