Aki mer, az nyer! Huszonéves szülők őszinte gondolatai házasságról, gyermekvállalásról

Térkép betöltése...
Időpont
2016. 2. 11.
18.00–20.00

Helyszín
Hadik Kávéház

Kategóriák


A „Házasság Hete” eseménysorozathoz kapcsolódva az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) beszélgetős estet szervez. Családbarát Munkacsoportunk vendégei olyan fiatal házaspárok lesznek, akik szerint igenis megéri huszonéves fejjel belevágni a családalapításba.
Bár gondolataikkal a mai világban, amikor egyre kitolódik a házasságkötések időpontja, igencsak formabontónak számítanak, büszkén vállalják, és mesélnek arról, hogyan teljesedett ki életük, mióta egybekeltek és szülővé váltak.
A fiatalok ma jellemzően félnek az elköteleződéstől, sokan tartanak attól, hogy a házasságkötés, gyermekvállalás mellett nem jut majd elég energiájuk a karrierépítésre. Egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy a huszas években az egzisztenciaépítésre kell koncentrálni, a média pedig rátesz jó pár lapáttal, hogy 30 alatt garantáltan ne is foglalkozzanak a családalapítás gondolatával.
Család vagy karrier? Karrier vagy család? Vendégeink saját történetükkel bizonyítják, hogy hittel, kitartással és persze ügyes szervezéssel jól lehet a kettőt együtt is csinálni!

A rendezvény helyszíne: Hadik Kávéház (galériája)- 1111 Bartók Béla út 36.

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>