Family különszám

A Family magazin évek óta egy-egy különszámmal is készül a Házasság hetére. A visszajelzések alapján a különféle programokon részt vevők örömmel fogadják a kezdeményezést, hiszen így a rendezvény végeztével a lapban olvasható cikkek segítségével tovább építhetik a kapcsolatukat.

A Házasság különszámokban – a hagyományos Family magazinoktól eltérően – kifejezetten csak párkapcsolati témájú írások szerepelnek. Praktikus szakértői tanácsaink, illetve hiteles élettörténeteink nem csupán a már évek óta házasságban élőket szólítják meg, hanem azokat is, akik még csak tervezgetik, hogy összekötik az életüket. A mindössze 350 Ft-ba kerülő, bővített tartalommal megjelenő kiadvány hasznos segédanyagként szolgálhat a jegyesoktatásban, illetve a házaskörök alkalmain is.

Ízelítő a tartalomból:

  • Bemutatjuk a Házasság hete idei arcait, Semsei Rudolfot és Dobay Esztert
  • “Szeretlek, de már nem vagyok beléd szerelmes”, avagy visszahozhatók-e az érzelmek? Dr. Mihalec Gábor párterapeuta tanácsai
  • Túl sok, vagy túl kevés – mitől függ, hogy mennyi közelségre vágyunk?
  • Ha a férj titokban pornót néz…
  • Elég erős a kapcsolatunk? Teszt pároknak

(A Family magazin aktuális, márciusi száma ettől a különszámtól függetlenül, eltérő cikkekkel jelenik meg. Bővebb információ a Family magazinról: www.family.hu.)

A magazin a kiadó webáruházában rendelhető meg: Family Házasság különszám 2020

Ha szerveznek olyan programot, amelyiken szívesen adnának a résztvevőknek a magazinból, akkor az alábbi űrlap kitöltésével rendelhetnek.
A különszám ára 350 Ft/db; a postaköltség 1–19 db-ig 990 Ft, 20 db-tól ingyenes.
A magazin várható megjelenési időpontja 2020. január 31.


Kérem, hogy írja be a biztonsági kódot:
security code
Biztonsági kód (minden kisbetűvel):
Küldés